Family Camping
auto met caravan
druivenstruik

Reservering en betaling Family Camping

[Reserveringsformulier-ingerichte-tenten]

[Reserveringsformulier plaatsen voor caravans, vouwwagens en eigen tenten]

[Plattegrond camping]
 

 

Reserveren van een plaats voor een caravan, vouwwagen of eigen tent:


Als u een plaats wilt reserveren in het voor- of naseizoen 2021 kunt u dat op dit moment gewoon in het Nederlands via emailadres: info@familycamping.nl doen.

In dat geval kunt u de betaling (contant) op de camping voldoen.

Als u een plaats in het voor- of naseizoen voor korter dan 7 nachten wilt reserveren, kunt u de dag tevoren even bellen met de receptie.
Als er dan plaatsen beschikbaar zijn, houden ze een plaats voor u vast.

Wij verzoeken u dringend niet voor 14.00 uur aan te komen, in verband met maaiwerkzaamheden en om tegenverkeer op de camping te voorkomen

Check-in vr 14.00 uur is helaas niet mogelijk, ook als uw plaats al eerder vrij mocht zijn.
 

Hoogseizoen (3 juli tot 21 augustus):

Als u een plaats wilt reserveren in het hoogseizoen 2021, kunt u ons het beste mailen. (Reserveringen zijn alleen vanaf 7 nachten verblijf mogelijk.)

Geeft u dan ook aan of u met een caravan, tent of vouwwagen komt en als er kinderen bij zijn nog de leeftijd van de kinderen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het mailadres is:info@familycamping.nl

 

Pinnen:

Belangrijk te weten is dat u op de camping alleen contant kunt betalen.
Wij hebben een geldautomaat op de camping.

Aankomst- en vertrektijden op de camping:

Aankomst na 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur.

 

Betalingsvoorwaarden plaatsen voor caravans, vouwwagens en eigen tenten.

Als u een plaats wilt reserveren geheel of gedeeltelijk in het hoogseizoen (van 3 juli tot 21 augustus) dan geldt het volgende:
Uw boeking is geldig na ontvangst van onze bevestiging/rekening.

Na ontvangst van onze bevestiging/rekening dient u dan binnen 10 dagen een aanbetaling te doen van € 50,- (Het IBAN rekeningnummer vindt u op de factuur).

Het restant van de rekening dient  uiterlijk 4 weken voor de aankomst datum op onze rekening te zijn gestort.
Vindt de boeking plaats binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode, dient het volledige bedrag ineens te worden voldaan

Wij wijzen u erop, dat indien de overeengekomen betalingstermijnen overschreden worden FamilyCamping zich het recht voorbehoudt de reservering te annuleren en de client aansprakelijk te stellen voor gemaakte kosten.

In dat geval zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing (wij hanteren de Recronvoorwaarden voor touristische plaatsen) en zullen de reeds betaalde gelden met de annuleringskosten worden verrekend.

U kunt uw vakantie kostenloos annuleren, wanneer campings in Duitsland in de periode waarin u uw vakantie heeft geboekt door de overheid worden gesloten, of als campings wel geopend zijn, maar de sanitaire voorzieningen van de overheid niet open mogen. (Wij storten de hele reissom dan weer terug)
Als vakantie in het Moezelgebied in die periode gewoon mogelijk is, gelden de huidige annuleringsvoorwaarden (Wij hanteren de Recron voorwaarden).

Annuleringsverzekering en/of reisverzekering

Wij raden u dringend aan een annuleringsverzekering af te sluiten met betrekking tot het vooruitbetaalde kampeergeld, zodat u b.v. door ziekte van uzelf of een van uw familieleden uw kampeergeld van de verzekering weer terug krijgt.

Via ons kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.
 
Wij hanteren de Recron voorwaarden voor toeristische plaatsen.
De premie bedraagt 5% van de totale huursom + € 3,50 poliskosten en 7 % assurantiebelasting.

 

 

Aansprakelijkheid

FamilyCamping is niet aansprakelijk voor verlies en diefstal (geld inbegrepen), beschadigingen van eigendommen en schade of letsel berokkend aan haar klanten, door welke oorzaak dan ook. Tijdens uw verblijf bent u aansprakelijk voor door toedoen van u en/of uw medereizenden toegebrachte schade aan de vakantie-accomodatie, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. Tot de medereizenden behoort eenieder die deel uitmaakt van het reisgenootschap, danwel anderszins tot de kring van de huurder gerekend dient te worden.

Honden zijn van 10  juli tot 14 augustus 2021 niet toegestaan.

Kennelijke fouten of vergissingen op onze websites binden FamilyCamping niet.

 

[Reserveringsformulier-ingerichte-tenten]
[Reserveringsformulier plaatsen voor caravans, vouwwagens en eigen tenten]
[Plattegrond camping]
 

campingplaats-reserveren