Heel veel rekreatie

Als Family Camping Club ergens bekend om is geworden, dan is het wel om z`n gezellige rekreatieprogramma. Een programma voor families met kinderen van 3 tot 14 jaar, wordt door ons Nederlandse rekreatieteam tot in de puntjes verzorgd en begeleid.                           Wat wordt er zoal geboden ?

Wandeltochten, touwtrekken, talentenjacht, karaoke, tafeltenniswedstrijden, volleybal, sjoelen, watervolleybal, bingo, verrassingsspelen, autopuzzeltocht, tobbevaren, wijnproeverij, voetbalwedstrijden (ook voor de jeugd), jeu de boules, klaverjas-, film, reuzetafelvoetbalspelcompetitie, zaklopen, kinderspeurtocht, zandkastelen bouwen, enz.

vakantiewerk
vakantiewerk buitenland

Er zijn iedere dag spelletjes voor de kleintjes (behalve zaterdag). Veel van deze aktiviteiten zijn gratis. Bij diverse aktiviteiten stellen wij gratis prijzen ter beschikking.

Het gezellige recreatieprogramma is er van 7 juli tot 25 augustus, waarbij er van 7 juli tot 21 juli en van 18 augustus tot 25 augustus er kleiner aangepast programma is.

Het park beschikt over twee mooie zwembaden. 
De afmetingen van het diepe bad zijn 14 meter lang en 9 meter breed. Grootste diepte 1.25 m. 
Een subtropisch zwembad met superglijbaan vindt u op onze camping dus niet, maar wel in Cochem (15 km vanaf Mesenich) of Ellenz Poltersdorf (4 km). 

zwembad102

Er is ook een peuterbad, dat zo is aangelegd, dat de kleintjes niet naar het diepere bad kunnen. 
Deze zwembaden zijn omgeven door fraaie terrassen en zonneweide en zijn gratis te gebruiken, evenals de aanwezige ligbedden en parasols. 

De zwembaden zijn van midden juni tot midden september geopend.

Langs de Moezel kunt u heerlijk fietsen het is dus zeker aan te raden uw fietsen mee te nemen.
Het is ook mogelijk fietsen te huren in het dorpje Bruttig. Er is een speciale fietsroute, die zeer duidelijk met groene bordjes is aangegeven. 

U komt ca. elke 2 km langs een dorpje met gezellige terrasjes, gedeeltelijk loopt het fietspad tussen de wijngaarden door.

Een fantastische streek dus om uw vakantie door te brengen. U zult er geen spijt van hebben.

Verder kunt u tennissen (2 km), varen met de rondvaartboot op de Moezel, fietsen, kastelen bezoeken, met de kabelbaan, op terrasjes zitten, naar Trier en Koblenz, of andere leuke plaatsen bezoeken. Mogelijkheden genoeg. 

Boottochten, groot of klein, kunnen direkt vanuit Mesenich gemaakt worden. Ook de lijnbus heeft een halteplaats in Mesenich.

We hebben geen nachtprogramma. De camping is ook niet geschikt voor jeugd die ‘s nachts naar de disco willen. De camping is ook niet geschikt voor groepen jongeren!

Verdere mogelijkheden in de omgeving:

 • Subtropisch zwembad "Kinderland" in Cochem
 • Minigolf
 • Paardrijden
 • Burchten bezichtigen
  (Reichsburg, Burg Eltz...)
 • Sprookjes- en dierenpark Klotten (b.v. bereikbaar met de kabelbaan vanuit Cochem)
 • Wildpark in Daun (met apenkloof)
 • Excursies in de Vulkaaneifel
 • Een bezoek aan Idar-Oberstein (duits edelsteen-centrum)
 • Diverse Musea
 • De romeinsesteden Cochem, Trier en Koblenz

Het zeer gezellige WIJNFEEST in Mesenich valt in het eerste weekend van Augustus.

Family Camping Club biedt de ideale mogelijkheden om de avond door te brengen. U kunt genieten van een drink in de bar of bij zonsondergang van een heerlijk glas wijn in de "druiventuin".

In de Recreatieruimte wordt een afwisselend programma voor de hele familie aangeboden.

Start